Palvelumme

Palvelumme

tavoitteena täydelliset golfelämykset

Palvelumme kattaa kaiken onnistuneen projektin läpiviemiseksi. Teemme syväluotaavat analyysit ja niiden pohjalta ensimmäisen raportin ja suositukset. Raporttien läpikäynnin ja asiakkaan vision ja strategian pohjalta syntyy ns. Design Brief, jonka pohjalta laadimme varsinaisen Masterplanin. 

Onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti rakennusvaihe, johon tuomme keskeiset huippuammattilaisemme. Laadimme suositukset kentänhoitoon, kentän ”setupiin” ja visuaalisuuteen. Hiomme asiakkaan kanssa yksityiskohtia halutun elämyksen luomiseksi. Ilonen Design brändi ja laaja markkinoinnin keinovalikoima on asiakkaamme käytettävissä.

Projekti ei osaltamme koskaan pääty, sillä käymme vuosittain tarkastamassa tilanteen ja teemme huomioita ja suosituksia, jotta haluttu kokonaisuus säilyy ja paranee.

Golfkenttien suunnittelu

visuaalisesti, pelillisesti ja teknisesti timanttisia golfkenttiä

Ilonen Design suunnittelee golfkenttiä ja -elämyksiä asiakkaille, jotka haluavat tarjota maailmanluokan golfkokemuksia. Ennen varsinaisen suunnittelutyön aloittamista luodaan ”Design Brief”, jossa määritellään suunnittelutyön tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen suunnittelussa edetään maankäytöstä aina pienimpiin yksityiskohtiin, jatkuvasti tulevia rakennuskustannuksia seuraten. Lopputuloksena asiakas saa käyttöönsä kaikki rakennustöiden kilpailuttamiseen tarvittavat tiedot ml. layout-kuvat, visuaaliset konseptit sekä yksityiskohtaiset tekniset määrittelyt.

Asiakaskokemus ja markkinointi

haluttavuus syntyy teoista ja yksityiskohdista

Virallisissa rankingeissä ja pelaajien suosikkilistoilla korkealle tähtäävän golfkentän kokonaiskokemuksen tulee olla hiottu. Suhtaudumme intohimolla myös kentän ulkopuolisiin tekijöihin ja tarjoamme konsultointia kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Mikko Ilonen brändi yhdistettynä yhdessä toteutettuihin markkinoinnin tekoihin vahvistavat kentän brändiä, lisäävät huomiota ja kasvattavat haluttavuutta.

Rakennusprojektin johto ja projektipalvelut

huippusuunnitelma ansaitsee huipputekijät

Parhaatkaan suunnitelmat eivät ole minkään arvoisia väärissä käsissä. Toisaalta moni hieno mahdollisuus jää hyödyntämättä, jos suunnitelmista ei olla valmiita joustamaan, kun joku saa työmaalla paremman idean. Tästä syystä Ilonen Design toimittaa kaikkiin hankkeisiin verkostonsa huippuammattilaisia valvomaan rakentamista tai vaikkapa lapion varteen varmistamaan, että bunkkerien yksityiskohdat näyttävät juuri siltä kuin pitääkin.

Agronomia ja jatkuva designkonsultointi

Tekeminen ei lopu, kun rakennustyöt päättyvät

Verkostomme kokeneet kenttäkonsultit ovat asiakkaidemme käytössä suunnitteluvaiheessa, rakentamisen aikana ja sen jälkeen. Hankkeen päättymisen jälkeen jatkamme yhteistyötä kenttäkonsultin ja kenttäsuunnittelijan seurantakäyntien muodossa, jotta kentän kehittämisen ”punainen lanka” säilyy, vaikka tavoitteita päivitetään vuosittain.

“There are
no shortcuts on the quest for perfection.”

- Ben Hogan