Palvelumme

Palvelumme

tavoitteena täydellisET golfelämyksET

Palvelumme kattaa kaiken onnistuneen projektin läpiviemiseksi. Teemme syväluotaavat analyysit ja niiden pohjalta ensimmäisen raportin ja suositukset. Raporttien läpikäynnin pohjalta syntyy asiakkaan lopullinen briiffi, jonka pohjalta laadimme ns. Masterplanin. 

Onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti rakennusvaihe, johon tuomme omat ammattilaisemme. Laadimme suositukset kentänhoitoon ja visuaalisuuteen. Hiomme asiakkaan kanssa yksityiskohtia halutun elämyksen luomiseksi. Ilonen Design brändi ja laaja markkinoinnin keinovalikoima on asiakkaamme käytettävissä.

Projekti ei osaltamme koskaan pääty, sillä käymme vuosittain tarkastamassa tilanteen, ja teemme huomioita ja suosituksia, jotta haluttu kokonaisuus säilyy ja paranee.

Golfkenttäsuunnittelu

visuaalisesti, pelillisesti ja teknisesti timanttisia golfkenttiä

Ilonen Design suunnittelee golfkenttiä ja -elämyksiä asiakkaille, jotka haluavat tarjota maailmanluokan golfkokemuksia. Ennen varsinaisen suunnittelutyön aloittamista luodaan ”design brief”, jossa määritellään suunnittelutyön tavoitteet yhdessä asiakkaan kanssa. Tämän jälkeen suunnittelussa edetään maankäytöstä aina pienimpiin yksityiskohtiin, jatkuvasti tulevia rakennuskustannuksia seuraten. Lopputuloksena asiakas saa käyttöönsä kaikki rakennustöiden kilpailuttamiseen tarvittavat tiedot ml. layout-kuvat, visuaaliset konseptit sekä yksityiskohtaiset tekniset määrittelyt.

Rakennusprojektin johto ja projektipalvelut

Hyvä suunnitelma ansaitsee hyvät tekijät

Parhaatkaan suunnitelmat eivät ole minkään arvoisia väärissä käsissä. Toisaalta moni hieno mahdollisuus jää hyödyntämättä, jos suunnitelmista ei olla valmiita joustamaan, kun joku saa työmaalla paremman idean. Tästä syystä Ilonen Design toimittaa kaikkiin hankkeisiin oman henkilön, valvomaan rakentamista tai vaikkapa lapion varteen varmistamaan, että bunkkerien yksityiskohdat näyttävät siltä kuin pitääkin.

Agronomia ja jatkuva kenttäkonsultointi

Tekeminen ei lopu, kun rakennustyöt päättyvät

Verkostomme kokeneet kenttäkonsultit ovat asiakkaidemme käytössä suunnitteluvaiheessa, rakentamisen aikana ja sen jälkeen. Hankkeen päättymisen jälkeen jatkamme yhteistyötä kenttäkonsultin ja kenttäsuunnittelijan seurantakäyntien muodossa, jotta kentän kehittämisen ”punainen lanka” säilyy, vaikka tavoitteita päivitetään vuosittain.

Markkinointi

HUOMIOTA JA haluttavuutta hankkeelle

Virallisissa rankingeissä ja pelaajien suosikkilistoilla korkealle tähtäävä golfkenttä tarvitsee markkinointia ja uskottavan brändin menestyksen tueksi. Ilonen Designin kattavat markkinoinnin keinot ja Ilonen Design brändi yhdistettynä asiakkaan markkinointisuunnitelmaan kasvattavat kentän saamaa huomiota ja haluttavuutta. Seurauksena on pelaajamäärien kasvu ja kaupallinen menestys.

“There are
no shortcuts on the quest for perfection.”

- Ben Hogan