Mikko’s Backtee Challenge käyntiin Kerigolfissa

Ilonen Designin ja Kerigolfin yhteistyö näkyy kentälle tehtävien muutosten lisäksi myös yhteisinä markkinointitekoina. Yksi sellainen – Mikko’s Backtee Challenge – käynnistyi kesäkuun alkupuolella kun Mikko kävi pelaamassa oman tuloksensa mielenkiintoisen kisan pohjalle.

Kyseessä on Kerigolfin takatiiltä pelattava tasoitukseton lyöntipelikisa, johon voi osallistua kuka tahansa alle 15 tasoituksella pelaava golfari. 11.9.2022 päättyvän kisan 12 parasta saa kutsun Kerigolfissa syyskuun lopulla järjestettävään MBC-finaaliin. Voittajalle on luvassa reissu myöhemmin julkaistavaan upeaan golfkohteeseen. Kisakierroksia saa pelata kisakauden aikana niin monta kuin haluaa.

”Kauden paras kierros mukavassa ryhmässä hienokuntoisella kentällä. Oli tosin myös kauden ensimmäinen kierros ja siinä valossa lähipeli vielä vähän ruosteessa”, kertoi Mikko 76 lyönnin kierroksensa jälkeen hymynkare suupielessään.

Mikon pelikavereiksi valikoitui SoMe-haasteen kautta Keuruulaiset Jussi Väliaho ja Petri Salmijärvi. SoMe-haasteessa yllytettiin pelaajia perustelemaan miksi juuri heidät tulisi valita Mikon pelikavereiksi. Raati valitsi Jussin ja Petrin tarinan parhaaksi ja kutsui heidät Kerigolfiin. Ryhmän täydensi Kerigolfin lupaava junioripelaaja Tomi Viinanen.

Ei ole ikinä jännittänyt niin paljon ykköstiillä kuin tänään. Mutta oli kyllä elämäni ikimuistoisin kierros huikealla kentällä”, Jussi kommentoi tuoreeltaan kisakierroksen päätyttyä.

Lisätietoja Mikko’s Backtee Challengesta löytyy Kerigolfin kotisivuilta.

Kerigolfin kenttä on erinomaisessa kunnossa. Kuvat: Kerigolf, Timo Seppäläinen

JAA UUTINEN